Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Перничанин е задържан за шофиране на автомобил след употреба на алкохол

Перничанин е задържан за шофиране на автомобил след употреба на алкохол Вчера, около 06, 15 ч., в центъра на областния град бил проверен лек...



Перничанин е задържан за шофиране на автомобил след употреба на алкохол

Вчера, около 06, 15 ч., в центъра на областния град бил проверен лек автомобил „Ауди“ с водач 25-годишен мъж. При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 1, 80 промила в издишания въздух. Дал е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч. с полицейска мярка. Образувано е бързо производство и работата продължава. 

Криминално проявения перничанин, задържан за грабеж в центъра на областния град е привлечен като обвиняем. Припомняме, че преди ден, в Първо РУ беше подаден сигнал от 37-годишен мъж, че в центъра на областния град е ограбен, като са му отнети 20 парфюма от различни марки. След бърза реакция от страна на органите на реда беше задържан 48-годишен, с криминалистически регистрации и присъди за различни престъпления. Само за ден, съвместно с Районна прокуратура – Перник са събрани достатъчно доказателства и мъжът е привлечен като обвиняем. Наложена му мярка за неотклонение „задържане под стража“.


No comments