Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Как сами да си направим SEO на сайтовете, които притежаваме?

Как сами да си направим SEO на сайтовете, които притежаваме? Нещата са много прости! Първо, трябва да отделите по един час на ден. Следва че...



Как сами да си направим SEO на сайтовете, които притежаваме?

Нещата са много прости! Първо, трябва да отделите по един час на ден.

Следва четене! Подготовката ще Ви спести много главоболия! 


Четете интернет ресурси, като започнете от официалната страница на дигитална агенция W-SEO.com и стигнете до международни източници на SEO тематика.

SEO (Search Engine Optimization) е процесът на оптимизиране на уебсайт за да бъде по-лесно откриван от търсачки като Google, Bing и Yahoo. За да направите SEO на собствения си сайт, можете да следвате някои от следните стъпки: 


Изследване на ключови думи

Изберете ключови думи, които са свързани с темата на вашата уебстраница и са популярни за търсене от потребителите. Оптимизиране на мета-тагове - добавете релевантни мета-тагове (заглавие, описание, ключови думи) към всеки елемент на страницата. 

Съдържание

Създайте уникално и релевантно съдържание, което се фокусира върху вашата тема и използва ключовите думи, които сте избрали. Съдържанието трябва да бъде лесно за разбиране за потребителите и да има високо качество. 

Подобряване на скоростта на уебсайта 

Ускорете зареждането на уебстраниците като оптимизирате размера на изображенията, използвате кеширане и минимизирате броя на заявките към сървъра. 

Линк билдинг 

Създаване на входящи връзки - създайте връзки (backlinks) към своя сайт от други сайтове, които са свързани с вашата тема. Това може да увеличи авторитета и видимостта на вашата уебстраница.

Google Local Business

Използвайте всички инструменти, които Google предлага за по-добро представяне в Интернет, в това число и Google Local Business. Доказано е, че щом подобрите потребителското изживяване, SEO-то и представянето на сайта ви в Google също ще се подобри. Интерактивна карта на вашата локация трябва да имате, почти задължително!

Социални мрежи за повече трафик

Използване на социални мрежи - споделяйте вашия уебсайт и съдържание в социалните мрежи, за да го популяризирате и да привлечете повече органични посетители.

Ако изпитвате трудности с оптимизирането на сайтовете си, можете да потърсите съдейстиве от дигитална агенция!

За повече информация:



1 comment

  1. By partnering with a white label seo provider, agencies can stay up to date with the ever-changing SEO landscape.

    ReplyDelete